ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΠΑΠΠΑΣ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1987. Δραστηριοποιείται στην αγορά του κλιματισμού και της θέρμανσης και συνεργάζεται με τις πλέον επώνυμες και φερέγγυες επιχειρήσεις του κλάδου. Η εμπειρία και η επιστημονική κατάρτιση των στελεχών της εταιρείας μας εγγυώνται την παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών και εξασφαλίζουν την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών.

 

Πρόσφατα Έργα

sample projects small gr

Δείτε τα Πρόσφατα Έργα μας, εδώ.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Εκπόνηση Μελέτης
Οι μηχανολόγοι μας συντάσσουν ολοκληρωμένη μελέτη και σας προτείνουν τις πιο κατάλληλες εφαρμογές συστημάτων κλιματισμού και θέρμανσης, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Επίβλεψη
Αναλαμβάνουμε τη μηχανολογική επίβλεψη σε όλα τα στάδια της εγκατάστασης των συστημάτων, εγγυώμενοι την αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Κατασκευή
Έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρίας αναλαμβάνουν την ασφαλή και ολοκληρωμένη τοποθέτηση των μηχανημάτων κλιματισμού και θέρμανσης.

Υποστήριξη
Η ομαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων και η αποφυγή βλαβών αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά με συμβόλαια τακτικής συντήρησης. Στο πλαίσιο αυτό έχουν κινηθεί πελάτες μας όπως ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS, ΕΛΒΑΛ, ΣΥΜΕΤΑΛ, ΚΟΝ ΚΑΤ ΑΤΕ, ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΥΨ, GLOU, ΑΤΕΡΜΩΝ ΑΤΕΕ, ΒΙΟΦΟΡΜΑ ΑΕ κα. Στη περίπτωση που δεν υπάρχει συμβόλαιο η εταιρεία έχει την δυνατότητα άμεσης αποκατάστασης βλάβης σε εγκατάσταση κλιματισμού και θέρμανσης.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ