loader image

Τα νέα μας

Αρχική » Συνέντευξη στο περιοδικό ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΟ

Συνέντευξη στο περιοδικό ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΟ

Οκτ 7, 2015

Ο Αλέξανδρος Παππάς, Γενικός Διευθυντής της Α.ΠΑΠΠΑΣ Μ.ΕΠΕ, μιλά στο Πράσινο Σπίτι & Κτίριο για το πώς μια επιχείρηση μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα επιτυχίας και αξιοπιστίας μέσα στην κρίση.

Σε ποιους τομείς δραστηριοποιείται η εταιρεία σας και ποιες υπηρεσίες προσφέρει;

Η Α.ΠΑΠΠΑΣ Μ.ΕΠΕ είναι μια εταιρεία που ξεκίνησε το 1987, στην προσπάθεια μου να ενταχθώ στον επιχειρηματικό τομέα. Αρχικά ξεκίνησα με την εμπορία και εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης. Έχοντας αποκτήσει εμπειρία στις πωλήσεις, από νεαρή σχετικά ηλικία, αποφάσισα «να βουτήξω στα βαθιά» και να επικεντρωθώ σε αυτό που, και τώρα αποτελεί τον κυριότερο στόχο μου, την ικανοποίηση του πελάτη.

Η εταιρεία παρουσίασε μια σταθερά ανοδική πορεία, η οποία βασίστηκε στην συνέπεια, το ήθος και την φερεγγυότητα. Απέκτησε την δυνατότητα να προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών στην θέρμανση τον κλιματισμό και τον εξαερισμό.

Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν την μηχανολογική μελέτη, την εμπορία των κατάλληλων μηχανημάτων ανάλογα με τις προ- διαγραφές του κάθε έργου και την εγκατάσταση των μηχανημάτων, η οποία γίνεται από τα συνεργεία της εταιρείας με τεχνογνωσία που αντιστοιχεί στις απαιτήσεις της κάθε εγκατάστασης .

Η ανάπτυξη υψηλής ποιότητας υπηρεσιών περιλαμβάνει και το after sales service. Είμαστε κοντά στο πελάτη και μετά το τέλος της συνεργασίας μας. Έχουμε την δυνατότητα να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί σε κάθε είδους εγκατάσταση κλιματισμού, θέρμανσης και εξαερισμού, είτε έχει γίνει από εμάς είτε όχι.

Το συμβόλαιο συντήρησης επαγγελματικών χώρων είναι ένα ακόμα προϊόν, μία υπηρεσία που προσφέρουμε εδώ και 20 χρόνια σχεδόν και καλύπτει προληπτική συντήρηση μηχανημάτων κλιματισμού. Για αυτή την υπηρεσία μάλιστα μας εμπιστεύονται εδώ και χρόνια τα καταστήματα Πλαίσιο ΑΕΒΕ , το εργοστάσιο Χάλυψ Δομικά Υλικά ΑΕ , η ΑΤΕΡΜΩΝ ΑΕ κλπ.

Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρεία σας;

Με δεδομένο ότι ανήκουμε στις μικρές επιχειρήσεις στο τομέα μας, η στρατηγική μας επικεντρώνεται στα εξής:

  • Την διεύρυνση της γκάμας των προϊόν- των κλιματισμού, θέρμανσης και εξαερισμού.
  • Την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών, δηλαδή: την σωστή εγκατάσταση κάθε μηχανήματος, την ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη με γρήγορο και υπεύθυνο service, την συνεχή επιμόρφωση του τεχνικού μας προσωπικού.

Πως ανταποκρίνεται η εταιρεία σας στην κρίση των τελευταίων 5 χρόνων;

Η κρίση βρήκε την Α. ΠΑΠΠΑΣ Μ.ΕΠΕ χωρίς δανεισμό, η προσπάθεια μας όμως είναι συνεχής σε ένα τόσο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. Φως στην άκρη του τούνελ δεν φαίνεται ακόμα.

Με αυτά τα δεδομένα και με οδηγό την αισιοδοξία προσπαθούμε να διαχειριστούμε τις δύσκολες καταστάσεις που προκύπτουν. Το θετικό είναι ότι η εταιρεία είναι παρούσα στο σημερινό επιχειρηματικό γίγνεσθαι με αξιόλογες συνεργασίες τις οποί- ες διευρύνει συνεχώς και οι οποίες επιβεβαιώνουν και ενδυναμώνουν τις προσπάθειες μας για το μέλλον.

Εν τέλει, πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι σαν επαγγελματίες ότι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες και να αποκτήσουμε ένα καλύτερο επιχειρηματικό περιβάλλον για εμάς και για τη χώρα μας.

Κατεβάστε την συνέντευξη